Brilglazen

Je kan bij Optiek Van den Bussche in Lummen terecht voor alle types brilglazen :

Enkelzichtglazen of unifocale glazen verbeteren het zicht op een bepaalde afstand. Meestal zijn deze glazen om ver zicht of het zicht nabij te optimaliseren zoals bvb. met een leesbril.

Progressieve of multifocale glazen omvatten verschillende sterktes waardoor je zowel dichtbij als ver optimaal kan zien en je niet langer voortdurend van bril moet wisselen.

Computerbrillen bevatten brilglazen die optimaal comfort bieden voor wie veel werkt aan een computerscherm. De afstand van het scherm is te ver om met een leesbril te kijken naar het scherm. Een multifocale bril verplicht je onnatuurlijke vermoeiende houdingen aan te nemen en is dus ook niet geschikt. Bij Optiek Van den Bussche kan je terecht voor aangepaste "computerglazen".

Op al deze glazen bieden we bovendien een gewenningsgarantie. Bij alle glazen kan je ook kiezen voor coatings die het comfort verhogen zoals ontspiegeling, verharding, een vuilafwerende laag,... Deze coatings maken het glas mooier en verbeteren de gezichtsscherpte. Voor glazen die een hoge correctie vereisen beschikken we over kwaliteitsglas dat toch zeer dun is.

Samengevat, welke brilglazen je oogarts of wij je aanmeten, bij ons kan je terecht voor kwaliteitsglazen op maat met deskundig advies en service.

Brilglazen - Optiek Van den Bussche Lummen - Optiek Francis Van den Bussche Brilglazen - Optiek Van den Bussche Lummen - Optiek Francis Van den Bussche Brilglazen - Optiek Van den Bussche Lummen - Optiek Francis Van den Bussche Brilglazen - Optiek Van den Bussche Lummen - Optiek Francis Van den Bussche Brilglazen - Optiek Van den Bussche Lummen - Optiek Francis Van den Bussche Brilglazen - Optiek Van den Bussche Lummen - Optiek Francis Van den Bussche