Gehoor

Hoorapparaten

Hoorapparaten

Voor gehoorproblemen en gehoorbescherming werken we samen met Amplifon. Amplifon is gespecialiseerd in hooradvies en de aanpassing van hoorapparaten. Als Amplifon Hoorcentrum vinden we een oplossing voor elke vorm van gehoorverlies, afgestemd op uw budget en behoeften.

Iedere dinsdag- en donderdagvoormiddag van 9u. tot 12u30. is er een gehoorconsulente (audioloog) aanwezig in onze optiekzaak. Ze kan je deskundig adviseren en oplossingen zoeken voor gehoorproblemen. Daarbij kan ze bogen op jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid assortiment moderne compacte gehoorapparaten.

Discretie en efficiëntie: de hoortechnologie evolueert in beide richtingen. De digitale technologie heeft deze kleine toestelletjes omgetoverd tot echte snufjes, die het natuurlijke geluid steeds dichter benaderen en de spraakverstaanbaarheid voortdurend verhogen voor het optimale comfort van de gebruiker.

Ontdek deze eenvoudige en tegelijkertijd buitengewone technologie en begrijp hoe een hoorapparaat werkt. Diep in het Kanaal, Mini Achter het Oor of Super Power: er bestaan verschillende categorieën hoorapparaten, waarbij uw gepersonaliseerde oplossing wordt gekozen op basis van uw verwachtingen en behoeften.

Kiezen voor een hoorapparaat houdt meer in dan het uitkiezen van een toestel, en dus bieden wij u bij ons, Optiek Van den Bussche, een bekwame begeleiding. Wij garanderen dat u de juiste keuze maakt.

Voor meer info: www.amplifon.be

  • Amplifon Hoorcentra
Amplifon Hoorcentrum - Gehoorapparaten - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorapparaten - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorapparaten - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorapparaten - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorapparaten - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorapparaten - Optiek Van den Bussche - Lummen

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Het gehoor is een delicaat orgaan. Lawaai kan het ernstig en zelfs onherstelbaar beschadigen. Wie in een luidruchtige omgeving werkt of langdurig aan lawaai wordt blootgesteld, denkt er best aan dat schade aan het gehoor definitief is. Preventie is dus geen luxe maar een must. Dat geldt voor jong en oud. Popconcerten, discotheken, lawaaierige machines,... kunnen je gehoor blijvend aantasten. Tinnitus, (oorsuizen) of zelfs blijvende doofheid komen alsmaar meer voor.

Ook in gehoorbescherming bieden wij bij Optiek Van den Bussche als Amplifon hoorcentrum verschillende oplossingen :

Standaard gehoorbescherming: wij bieden een compleet standaardgamma oordopjes aan, geschikt voor occasioneel gebruik.
Gehoorbescherming op maat: onze audioloog maakt een afdruk van uw gehoorgang. Deze oordopjes, die gegoten zijn naar de vorm van je eigen oren, zijn heel wat comfortabeler en efficiënter dan de standaard gehoorbescherming.
Gehoorbescherming voor professionele muzikanten: beroepsmusici kunnen het weten en zijn er liever vroeg dan te laat bij. Deze bescherming vermindert het aantal decibels, zonder verlies in de klanken, tonen, frequenties,... zodat ze nog steeds alle details van de instrumenten waarnemen. Er staat haast geen muzikant meer op het podium zonder.

Voor meer info: www.amplifon.be

  • Amplifon Hoorcentra
Amplifon Hoorcentrum - Gehoorbescherming - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorbescherming - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorbescherming - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorbescherming - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorbescherming - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorbescherming - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorbescherming - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorbescherming - Optiek Van den Bussche - Lummen Amplifon Hoorcentrum - Gehoorbescherming - Optiek Van den Bussche - Lummen