Over Optiek Van den Bussche

Francis Van den Bussche studeerde in 1972 af als opticien-optometrist aan het Studiecentrum voor Toegepaste Optische Wetenschappen te Brussel. Meteen ging hij als werknemer aan de slag in een optiekzaak te Sint-Truiden.

In 1978 opende hij zijn eigen optiekzaak. Door afwezigheid van een volwaardig opticien en de makkelijke bereikbaarheid (snelwegen) koos hij ervoor om zijn zaak te vestigen in Lummen.

In 2006 verhuisde Optiek Van den Bussche naar de Ringlaan in Lummen. De optiekzaak beschikt nu over een ruime parking en is nog makkelijker bereikbaar. De nieuwe winkel is zeer ruim, modern ingericht en bijzonder sfeervol. Francis wordt in zijn optiekzaak als zaakvoerder bijgestaan door 2 consulenten voor advies, oogmetingen en verkoop.

Optiek Van den Bussche heeft steeds de nieuwste modellen en apparatuur in huis en biedt de meest recente brilmonturen, brilglazen, zonnebrillen en contactlenzen. Daarnaast kan je er ook terecht voor verrekijkers en loepen.

De optiekzaak beschikt over een rustige comfortabele accomodatie en is zeer toegankelijk voor mindervaliden. Het is een aangename rustgevende ruimte waar je je meteen thuis voelt.

Je bent er dan ook altijd van harte welkom !